rijstpap met bruine suiker

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Breng de melk aan de kook met het vanillestokje en het kaneelstokje. Voeg de rijst en de saffraan toe, draai het vuur lager en laat op een heel zacht vuurtje 30 minuten garen. Roer af en toe even om. Roer de suiker door de rijstpap en haal het vanillestokje en het kaneelstokje eruit. Klop de eidooiers los en roer ze door de rijstpap. Doe er eventueel nog een klontje boter bij. Giet de rijstpap in schaaltjes en laat afkoelen. Serveer met bruine suiker.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door M.K op 24 augustus 2015 om 14u18

Heb je nog iets meer in je pakje rijst bijv. 180 gr dan kan je dat gerust allemaal gebruiken in dit recept, als dan op het einde de rijstpap iets te dik is naar je zin kan je gewoon nog wat melk toevoegen ;-)

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?