Rijkelijke carpaccio met Gandaham

3 (3)
20 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Meng eerst alle ingrediënten voor de vinaigrette en laat dit mengsel een dag in de koelkast op smaak komen.
  2. Leg op elk bord een boeketje sla en verdeel er de fijne plakjes ham rond.
  3. Strooi daarop de Parmezaanse kaas en de gegrilde pijnboompitten.
  4. Snij de plakjes mango en meloen in fijne reepjes en verdeel die over de borden.
  5. Druppel er tot slot de vinaigrette over.

Tip

Deze carpaccio kan je samenstellen met producten van het seizoen. Vervang het fruit door groene en witte asperges, mini-maïskolfjes, kerstomaatjes en zongedroogde tomaten of meer klassiek door augurkjes en zilveruitjes.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Monique_14 op 14 december 2012 om 23u36

Prima receptje voor de zomer waar ik nu al naar uitkijk!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?