Recept 05 (0 stemmen)

Rigatoni met winterse tomatensaus

Dit is een recept van

tijd
0 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verhit de solo in een grote pan, voeg de plakjes knoflook toe en bak ze op laag vuur.
  2. Voeg ui, wortel, bleekselderij, basilicum, tijm en oregano toe.
  3. Roerbak alles 5-7 min op laag vuur tot alle groenten zacht zijn en licht gekleurd.
  4. Voeg tomaten en suiker toe er roer de wijn erdoor.
  5. Voeg zout en peper toe en breng het geheel al roerend aan de kook.
  6. Draai het vuur lager en laat alles afgedekt 45 min zacht koken.
  7. Breng ondertussen een grote pan met water en zout aan de kook en kook de pasta in 12 min al dente. Giet de pasta af en doe hem over in een warme schaal.
  8. Giet de saus over de rigatoni en schep alles goed om. Garneer de pasta eventueel met kruiden.
  9. Geef de parmezaanse kaas er apart bij.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?