Recept 55***** (1 stem)

Rigatoni met pikante tomatensalsa, kip en limoen

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

snelle gerechten

tijd
15 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de pasta in ruim kokend water ‘al dente’ volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de bosuitjes in grove stukken en de ui en de kipfilet in blokjes.
  2. Bak de kip in een koekenpan gaar met een scheutje extra vergine olijfolie, het uitgeperste teentje knoflook, het limoensap en de tijm. Breng op smaak met zout en peper, voeg de tomatensaus toe en laat 10 minuten sudderen. Voeg vlak voor het einde de fijngesneden basilicum toe.
  3. Schep de pastasaus door de afgegoten pasta en warm samen nog heel even door op een laag vuur. Serveer de pasta in diepe borden en strooi de Parmezaanse kaas erover.
Tip

Lekker met een frisse groene salade.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie