Altijd weten wat je gaat eten?
Ricottataart
Bereidingswijze
- Voor de taartbodem: de koekjes pletten en mengen met de boter tot een kruimelig deeg
- Bekleed de bodem van de springvorm (26cm) met bakpapier, sluit de vorm en vet de zijkanten in . Verwarm de oven op 175°C
- Leg de kruimige deeg op de bodem van de springvorm en druk met een lepel aan.
- Voor de vulling: Meng de mascarpone, de ricotta, de suiker, de vanillesuiker en de maizena
- en roer glad.
- Meng eerst de eieren één voor één door het mengsel en meng dan de room eronder.
- Smelt de chocolade met de melk op een warmwaterbad, Roer glad en meng met de vulling.
- Giet de vulling over de taartbodem en strooi er de bessen over.
- Bak 60 a 70 minuten op 175°C Daags voordien klaarmaken
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?