Recept 45**** (1 stem)

Ricottataart met zalm

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Quiches

tijd
50 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°.
  2. Laat de erwtjes ontdooien. Rol het bladerdeeg uit. Steek er 4 rondjes uit van 15 cm diameter. Leg het deeg in de bakvormpjes en prik er met een vork gaatjes in.
  3. Meng de melk met de ricotta, de emmentaler en de eieren. Kruid flink met pezo en nootmuskaat.
  4. Snij de zalm in repen. Verdeel deze met de erwtjes over de bakvormpjes.
  5. Giet er het eiermengsel over en bak de taartjes in 30 minuten goudbruin.
  6. Garneer met grofgesneden bieslook.
  7. Deze taartjes kunt u in de koelkast of diepvries bewaren om later op te warmen.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie