Ingrediënten voor 6 personen
- 2 rijpe mango's
- 500 gr ricotta
- 150 gr suiker
- 3 eieren
- 4 blaadjes gelatine
- 1 citroen (sap van)
- 150 gr verkruimelde speculoos
- 50 gr boter
Bereidingswijze
- Vermeng de speculoos met zachte boter en bestrijk hiermee de bodem van een ronde springvorm. Pureer de gepelde en ontpitte mango's en vermeng met de ricotta, de eigelen en de suiker. Laat de gelatine 10 minuten weken in koud water en laat het smelten in het verwarmd citroensap. Klop de eiwitten stijf. Vermeng de gesmolten gelatine met het kaasmengsel en spatel er de eiwitten voorzichtig door. Giet het mengsel in de springvorm en laat enkele uren opstijven in de koekast (minimum 2 à 3 uur).Gebruik eventueel ander fruit zoals aardbeien, frambozen, enz.
Andere Solo-leden over dit recept (2)
Gepost door Solo op 23 september 2010 om 21u20
Het is een Italiaanse kaas te koop in de afdeling verse kaas van de supermarkt. Smakelijk !
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?