Ricottataart met mango

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Vermeng de speculoos met zachte boter en bestrijk hiermee de bodem van een ronde springvorm. Pureer de gepelde en ontpitte mango's en vermeng met de ricotta, de eigelen en de suiker. Laat de gelatine 10 minuten weken in koud water en laat het smelten in het verwarmd citroensap. Klop de eiwitten stijf. Vermeng de gesmolten gelatine met het kaasmengsel en spatel er de eiwitten voorzichtig door. Giet het mengsel in de springvorm en laat enkele uren opstijven in de koekast (minimum 2 à 3 uur).Gebruik eventueel ander fruit zoals aardbeien, frambozen, enz.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 23 september 2010 om 21u20

Het is een Italiaanse kaas te koop in de afdeling verse kaas van de supermarkt. Smakelijk !

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?