Recept 05 (0 stemmen)

Ricottabeignets met kruiden

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Overige Italiaans

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. VOOR 20 STUKS
  2. Doe de ricotta bij de bloem en prak met een vork. Voeg de eieren toe, de fijngehakte kruiden, peper en zout: meng goed. Dek af en zet minstens 1 uur in de koelkast.
  3. 2.Verwarm de olie in de friteuse tot 180°C. Neem telkens één koffielepel deeg en laat het deeg met behulp van een tweede
  4. lepeltje in de warme olie glijden. Laat 6 of 7 beignets tegelijk bakken gedurende ongeveer 3 min. Keer ze tijdens het bakken om zodat ze rondom goudbruin gebakken zijn. Laat ze uitlekken op keukenpapier en bak ondertussen de andere.
  5. 3.Serveer warm bij het aperitief.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?