Recept 55***** (1 stem)

Ricotta rode bieten soep

Dit is een recept van

tijd
25 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. - Verwarm de olijfolie in een soepkom en stoof de uien en venkel glazig.
  2. - Schil de sinaasappel met een dunschiller en doe de reepjes bij de ui en de venkel.
  3. - Schil de bieten, snij ze in stukjes en doe ze bij in de pot.
  4. - Voeg de bouillon en het kruidentuiltje toe.
  5. - Breng alles aan de kook en laat 15 min. zachtjes koken.
  6. - verwijder het kruidentuiltje en de sinaasappelschillen.
  7. - Voeg 100 g ricotta en het sap van de sinaasappel toe en mix de soep.
  8. - Schenk de soep warm uit en werk af met overige ricotta en wat venkel groen.
  9. - Smakelijk !

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door JO3RI op 28 januari 2015 om 21u33

Hartelijk dank ! Geniet ervan !

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie