Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Meng de melk met de ricotta, eierdooiers en de rietsuiker. Roer er de bloem door. Klop de eiwitten stijf en spatel ze door het kaasmengsel.
  2. Laat boter smelten in de pan en schep per cake 2 eetlepels in de pan. Bak de koekjes 2 minuten aan elke kant.
  3. werk in portie's van 2 à 3 en hou ze warm in de oven op 100 graden.
  4. Lekker met bosvruchtenconfituur.
  5. Dit kan ook perfect als ontbijt gegeten worden.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door kama_2 op 19 juli 2017 om 11u16

1 woord : ZALIG!!!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?