Recept 55***** (2 stemmen)

Reginelle met pittige ragù al chorizo

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Pasta

tijd
35 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de chorizo en de courgette in kleine stukjes, snijd de zoete paprika en de verse tomaten in blokjes en hak de ajuin en de look fijn.
  2. Bak de chorizo in de Solo margarine, zodat de heerlijke smaak volledig vrijkomt.
  3. Voeg er het gehakt aan toe en voeg na 2-3 minuten de ajuin en look toe. Bak verder gedurende 2-3 minuten.
  4. Voeg de courgette en zoete paprika toe en kruid met chilivlokken en paprikapoeder. Bak nog even verder.
  5. Voeg de verse tomaten, het tomatenconcentraat, de bouillon en de wijn toe van zodra het geheel goed opgewarmd is. Laat deze even sudderen op een laag vuur. Roer af en toe eens goed door.
  6. Breng de pasta aan de kook volgens de beschrijving op de verpakking.
  7. Voeg de helft van de Solo Crèmefine Cuisine toe aan de saus, zodra de groenten gaar zijn.
  8. Werk af met peper en zout en serveer met geschaafde of geraspte Parmezaanse kaas.

Bron: http://www.aliciaskitchenantics.com

Tip

Alicia zegt: “Chorizo bestaat in een pittige en in een vurige variant. Kies de versie die jij het lekkerst vindt.”

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie