Altijd weten wat je gaat eten?
Reemedaillons met sinaasappel en rode kool
Bereidingswijze
- Maak de rode kool schoon en snij in dunne reepjes. Snij de uien in fijne ringen.
- Schil de sinaasappels dik, zodat ook het wit velletje mee verwijder wordt.
- Snij de partjes vruchtvlees tussen de vliezen uit, snij het vruchtvlees in niet al te kleine dobbelstenen.
- Fruit de uiringen glazig in 1 eetlepel olie.
- Voeg er de rode kool aan toe en stoof al roerend aan.
- Giet er de wildfond bij en laat afgedekt 10 tot 15 minuten garen op een matig vuur, of tot de kool beetgaar is.
- Voeg er het kaneelpoeder en de sinaasappelblokjes aan toe, kruid met pezo.
- Verhit de rest van de olie in een pan.
- Kruid de reemedaillons met pezo en bak ze rosé.
- Serveer het vlees op een bedje van rode kool met sinaasappel.
- Lekker met kroketjes.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?