Ingrediënten voor 4 personen
- 800 gr red snapper
- 1 stuk bloemkool
-
2 dl Solo Crèmefine Licht
- 2 bussel jonge waterkers
- 1/2 liter knorr kreeftenbisque
- 1 blokje kipbouillon
Bereidingswijze
- -kook de bloemkool graar in watermet een beetje room en kipbouillon
- -giet de bloemkool af,bewaar het kookvocht!
- -doe de bloemkool in een blender of keukenrobot en draai fijn tot een zalfje zonder brokjes,voeg ook wat kookvocht toe en kruid af naar wens met peper,zout en nootmuskaat
- -verwarm de kreeftenbisque met een scheutje water en voeg per 1/2l bisque 200ml room toe. doe dit alles in een siphon (spuitfles onder druk) en doe er 3 gaspatronen op (houd bij het vullen met gas de fles altijd ondersteboven) goed schudden en evt warm houden au bain marie (of een kookpot met warm water)
- bak de vis kort aan in solo bakken en braden,gaar verder in de oven.
- dresseer alles op een warm bord naar eigen creatie en werk af met een plukje jonge waterkers.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?