red snapper met crème van bloemkool,jonge waterkers en espuma van kreeftenbisque

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. -kook de bloemkool graar in watermet een beetje room en kipbouillon
  2. -giet de bloemkool af,bewaar het kookvocht!
  3. -doe de bloemkool in een blender of keukenrobot en draai fijn tot een zalfje zonder brokjes,voeg ook wat kookvocht toe en kruid af naar wens met peper,zout en nootmuskaat
  4. -verwarm de kreeftenbisque met een scheutje water en voeg per 1/2l bisque 200ml room toe. doe dit alles in een siphon (spuitfles onder druk) en doe er 3 gaspatronen op (houd bij het vullen met gas de fles altijd ondersteboven) goed schudden en evt warm houden au bain marie (of een kookpot met warm water)
  5. bak de vis kort aan in solo bakken en braden,gaar verder in de oven.
  6. dresseer alles op een warm bord naar eigen creatie en werk af met een plukje jonge waterkers.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?