Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding
  2. Pureer de biet in de keukenrobot. Maak een kring van bloem en zout op het aanrecht. Doe de bietenpuree, eidooiers, ei in het midden en werk er beetje bij beetje de bloem door. Kneed alles door elkaar tot een stevig, soepel deeg. Laat het ca. 1 uur rusten in de koelkast in plastic folie.
  3. Bereiding
  4. Maak de vulling:
  5. Pureer de vis met de Solo Crèmefine Licht, eiwit, zout en peper in de keukenrobot. Hak de kruiden en meng ze door de vispuree.
  6. Snijd het deeg in sneetjes en rol ze dun uit. Beleg de helft van deeglappen met bolletjes vispuree. Dek ze af de rest van het deeg. Druk het deeg om de puree aan. Steek hartjes met de steker.
  7. Maak de champagnesaus:
  8. Pel en snipper het sjalotje. Breng de champagne, azijn, sjalotje, laurier en tijm aan de kook. Kook het in tot de helft en zeef het.
  9. Voeg de Solo Crèmefine Licht toe aan het ingekookte vocht en laat het nog iets inkoken. Voeg de boter en nog een extra scheutje champagne toe en mix de saus schuimig met de staafmixer.
  10. Kook ondertussen de ravioli in een pan met kokend water met zout en een scheut olijfolie ca. 2 minuten. Serveer de ravioli met de saus.

Tip

Lekker met gestoomde peulerwten of broccoliroosjes.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?