Recept 55***** (1 stem)

Ravioli met scampi's en groentjes in een gorgonzola roomsaus

Dit is een recept van

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Vooreerst laat je het water koken en snijd je de groentjes. In een wok of grote pan bak je eerst het versnipperde uitje goud bruin en vervolgens doe je er de tomaten met een beetje water bij. Je kan er naar smaak nog een beetje Italiaanse of Mediterraanse kruiden bijvoegen. Wanneer de worteltjes ietsje zachter zijn voeg je er de andere groenten bij, behalve de tomaten. Als laatste voeg je er de tomaten bij. Ondertussen zou de ravioli wel gekookt moeten zijn, zodat je die kan afgieten. Wanneer de groentjes naar keuze zacht zijn voeg je er de Boursin en de gorgonzola kaas bij. Terwijl de kaas aan het smelten is bak je in een andere pan de scampi’s gaar met een beetje zout. Vervolgens voeg je er de scampi’s bij en laat je het nog even pruttelen. Als laatste wordt de ravioli toegevoegd en is het klaar om te serveren. Een glaasje witte wijn kan een lekkere aanvulling zijn bij dit gerecht.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Valerie Canvas op 19 februari 2010 om 11u52

Een heerlijk gerecht met ravioli zagen we afgelopen dinsdag in het programma 'In de keuken' op Canvas. Het werd bereid door chef Constantin Erinkoglou van Grieks restaurant Notos in Brussel. Het recept en de bijhorende videofragmenten van zijn 'Fleurs de Pontos' kan je op canvas.be/indekeuken bekijken. In de keuken speelt iedere dinsdag om 20.40u op Canvas.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie