Ingrediënten voor 4 personen
- 2 courgette
- 1 aubergine
- 1 kg tomaten
- 3 ajuinen
- 1 rode paprika
- 1 groene paprika
- 1 el verse tijm
- 2 blaadjes laurier
- 1 el rozemarijn
- peper en zout
- 2 el olijfolie
- 3 tenen knoflook
Bereidingswijze
- Schil courgettes en aubergine en snij in blokjes.Laat bruinen in de olijfolie.Was en snij de paprika's in grote stukken.Doe ze mee in de pot.Pel en ontpit de tomaten en snij ze in grote stukken.Mee in de pot doen.Ajuinen grof snijden en look persen.Alles mee in de pot,de kruiden en peper en zout erbij.Een half uur op zacht vuur laten sudderen;af en toe roeren.
- Lekker met pasta of rijst en gevogelte of vis.In zuiden van Frankrijk eten ze het enkel met brood.
- Smakelijk!
Andere Solo-leden over dit recept (22)
Gepost door Ann1965 op 17 februari 2015 om 18u59
Heb er nog wat pili pili bijgedaan en Chilipeper.. Dit samen met kip en rijst smaakt héérlijk. !
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?