Ragout van bospaddenstoelen

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Veeg 250 gram gemengde paddenstoelen schoon en snijd ze in plakjes. Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak hierin de paddenstoelen en 1 kleine prei, in smalle ringetjes gesneden, circa 4 minuten.
  2. Besprenkel tussendoor met 1 eetlepel citroensap en breng op smaak met zout en peper. Bestrooi met 2 eetlepels bloem.
  3. Roer 100 ml kruiden- groentebouillon en 60 ml droge sherry of witte wijn erdoor en laat binden.
  4. Schep het laatst 3 eetlepels crème fraîche erdoor en serveer in een ragoutbakje naar keuze.

Tip

Voedingswaarde per persoon: eiwit 3g koolhydraten 6g vet 9g kcal 140

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?