Recept 05 (0 stemmen)

Ragout van bospaddenstoelen

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

TAPAS

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Veeg 250 gram gemengde paddenstoelen schoon en snijd ze in plakjes. Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak hierin de paddenstoelen en 1 kleine prei, in smalle ringetjes gesneden, circa 4 minuten.
  2. Besprenkel tussendoor met 1 eetlepel citroensap en breng op smaak met zout en peper. Bestrooi met 2 eetlepels bloem.
  3. Roer 100 ml kruiden- groentebouillon en 60 ml droge sherry of witte wijn erdoor en laat binden.
  4. Schep het laatst 3 eetlepels crème fraîche erdoor en serveer in een ragoutbakje naar keuze.

Bron: Boodschappen

Tip

Voedingswaarde per persoon: eiwit 3g koolhydraten 6g vet 9g kcal 140

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?