Ragout van bospaddenstoelen

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Veeg 250 gram gemengde paddenstoelen schoon en snijd ze in plakjes. Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak hierin de paddenstoelen en 1 kleine prei, in smalle ringetjes gesneden, circa 4 minuten.
  2. Besprenkel tussendoor met 1 eetlepel citroensap en breng op smaak met zout en peper. Bestrooi met 2 eetlepels bloem.
  3. Roer 100 ml kruiden- groentebouillon en 60 ml droge sherry of witte wijn erdoor en laat binden.
  4. Schep het laatst 3 eetlepels crème fraîche erdoor en serveer in een ragoutbakje naar keuze.

Tip

Voedingswaarde per persoon: eiwit 3g koolhydraten 6g vet 9g kcal 140

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?