Recept 45**** (1 stem)

Rabarbertaart

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

rabarbertaart

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Bereidingswijze

  1. Plaats de bladerdeegbodem in de taartvorm en prik gaatjes in met een vork.
  2. Pel de rabarber, snij in stukken en leg deze op de taartbodem.
  3. Meng de bloem met de suiker en verdeel over de rabarber.
  4. Schraap het halve vanille stokje, voeg bij de eieren en de melk. Klop dit mengsel goed en giet over de taart.
  5. Plaats in een voorverwarmde oven en bak op 180°C gedurende 25 a 30 minuten

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door goffiger op 18 juli 2016 om 13u00

Heb slechts 75 g melk gebruikt in plaats van 75 cl en vond het resultaat prima. Niet te zoet, niet te zuur. Heerlijk

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie