Ingrediënten voor 8 personen
- 1 bladerdeegbodem
- 500 Gr Rabarber
- 100 Gr Bloem
- 150 Gr Suiker
- 75 Cl Melk
- 2 Eieren
- 1/2 Vanillestokje
Bereidingswijze
- Plaats de bladerdeegbodem in de taartvorm en prik gaatjes in met een vork.
- Pel de rabarber, snij in stukken en leg deze op de taartbodem.
- Meng de bloem met de suiker en verdeel over de rabarber.
- Schraap het halve vanille stokje, voeg bij de eieren en de melk. Klop dit mengsel goed en giet over de taart.
- Plaats in een voorverwarmde oven en bak op 180°C gedurende 25 a 30 minuten
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door goffiger op 18 juli 2016 om 15u00
Heb slechts 75 g melk gebruikt in plaats van 75 cl en vond het resultaat prima. Niet te zoet, niet te zuur. Heerlijk
Hoeveel sterren geef jij dit recept?