Recept 45**** (13 stemmen)

Rabarbertaart

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

desserten

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Beleg de taartvorm met het deeg en prik er enkele gaatjes in. Meng in een kom de
  2. rabarber met de 1 kopje suiker en laat 5 min. staan. Doe dan de gezeefde bloem er bij.
  3. Doe dit mengsel bovenop het deeg. Daarboven giet je een mengsel van 4 goed los
  4. geklopte eieren met 1 kopje suiker. De taart 45 ' (naargelang type oven) bakken op
  5. 200°C.

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door Marianne10 op 11 november 2016 om 13u59

ik gebruik twee keer 100 gr suiker en 1 keer 80gr zelfrijzende bloem. Gemakkelijk en snel klaar.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie