Altijd weten wat je gaat eten?
Rabarbertaart
Bereidingswijze
- Beleg de taartvorm met het deeg en prik er enkele gaatjes in. Meng in een kom de
- rabarber met de 1 kopje suiker en laat 5 min. staan. Doe dan de gezeefde bloem er bij.
- Doe dit mengsel bovenop het deeg. Daarboven giet je een mengsel van 4 goed los
- geklopte eieren met 1 kopje suiker. De taart 45 ' (naargelang type oven) bakken op
- 200°C.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (4)
Gepost door Marianne10 op 11 november 2016 om 15u59
ik gebruik twee keer 100 gr suiker en 1 keer 80gr zelfrijzende bloem. Gemakkelijk en snel klaar.
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?