Rabarbertaart

Ingrediënten voor 7 personen

  • 0,5 KG Rabarber
  • 1 Bladerdeeg
  • 2 kopjes Suiker
  • 1 Kopje Zelfrijzendebloem
  • 4 eieren

Bereidingswijze

  1. Beleg de taartvorm met het deeg en prik er enkele gaatjes in. Meng in een kom de
  2. rabarber met de 1 kopje suiker en laat 5 min. staan. Doe dan de gezeefde bloem er bij.
  3. Doe dit mengsel bovenop het deeg. Daarboven giet je een mengsel van 4 goed los
  4. geklopte eieren met 1 kopje suiker. De taart 45 ' (naargelang type oven) bakken op
  5. 200°C.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door Marianne10 op 11 november 2016 om 14u59

ik gebruik twee keer 100 gr suiker en 1 keer 80gr zelfrijzende bloem. Gemakkelijk en snel klaar.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?