Ingrediënten voor 8 personen
- 27 el zelfrijzende bloem
- 18 el suiker
- 27 el melk
- 18 el olie
- 6 eieren
- 6 rabarberstengels in stukjes
Bereidingswijze
- De rabarber schoonmaken en in stukjes snijden.
- Bloem, suiker, melk, olie en eieren in een kom brengen en met de klopper tot een luchtig deeg bewerken.
- Rababer met deeg vermengen.
- Ongeveer 65 min bakken in een voorverwarmde oven op 180°C tot een breinaald droog uit het midden komt
Andere Solo-leden over dit recept (3)
Gepost door mieke 0626 op 11 juli 2013 om 14u10
Doreen ,heb dit recept al veel gemaakt met rabarber uit eigen tuin een echte aanrader !! Dit weekeind gemaakt voor bezoek iedereen heeft het met veel smaak opgegeten !
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?