Rabarbertaart (snel en lekker)

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. .Was de rabarber en snij hem in stukjes. Strooi er wat suiker over en zet even opzij. Bestrijkt de bakvorm met boter en bekleed hem met de bladerdeeg
  2. Meng de 200gr suiker met de 100gr bloem. Leg de rabarber op het bladerdeeg en strooi hierover het suiker- bloemmensel.
  3. Klop de eieren in hun geheel luchtig en tot deze opdikken.
  4. Giet dit over de rabarber.
  5. Doe met een lepel de rabarber een beetje opzij zodat het eiermensel er tussen kan lopen.
  6. Bak in een voorverwarmde oven (200°C) daarna op180°C een 40 min goud bruin.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door ellavlaeyen op 22 mei 2020 om 22u35

niet goed

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?