Rabarbertaart (snel en lekker)
Wist je dat een rabarbertaart ongelooflijk makkelijk is? Met dit recept heb je er maar 5 ingrediënten voor nodig. Lukt bijna met je ogen dicht! Ontdek hoe.
50 min
Ingrediënten voor 6 personen
- 4 stekken rabarber
- 200 gr suiker
- 100 gr bloem
- 4 eieren
- 1 rol bladerdeeg
Bereidingswijze
- .Was de rabarber en snij hem in stukjes. Strooi er wat suiker over en zet even opzij. Bestrijkt de bakvorm met boter en bekleed hem met de bladerdeeg
- Meng de 200gr suiker met de 100gr bloem. Leg de rabarber op het bladerdeeg en strooi hierover het suiker- bloemmensel.
- Klop de eieren in hun geheel luchtig en tot deze opdikken.
- Giet dit over de rabarber.
- Doe met een lepel de rabarber een beetje opzij zodat het eiermensel er tussen kan lopen.
- Bak in een voorverwarmde oven (200°C) daarna op180°C een 40 min goud bruin.
Andere Solo-leden over dit recept (3)
Gepost door ellavlaeyen op 22 mei 2020 om 22u35
niet goed
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?