Recept 35*** (35 stemmen)

Rabarbertaart (snel en lekker)

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Taart & Gebak

tijd
50 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. .Was de rabarber en snij hem in stukjes. Strooi er wat suiker over en zet even opzij. Bestrijkt de bakvorm met boter en bekleed hem met de bladerdeeg
  2. Meng de 200gr suiker met de 100gr bloem. Leg de rabarber op het bladerdeeg en strooi hierover het suiker- bloemmensel.
  3. Klop de eieren in hun geheel luchtig en tot deze opdikken.
  4. Giet dit over de rabarber.
  5. Doe met een lepel de rabarber een beetje opzij zodat het eiermensel er tussen kan lopen.
  6. Bak in een voorverwarmde oven (200°C) daarna op180°C een 40 min goud bruin.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door verle op 01 augustus 2016 om 16u32

Reeds enkele malen gemaakt deze zomer steeds succes

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie