Rabarbertaart (snel en lekker)

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. .Was de rabarber en snij hem in stukjes. Strooi er wat suiker over en zet even opzij. Bestrijkt de bakvorm met boter en bekleed hem met de bladerdeeg
  2. Meng de 200gr suiker met de 100gr bloem. Leg de rabarber op het bladerdeeg en strooi hierover het suiker- bloemmensel.
  3. Klop de eieren in hun geheel luchtig en tot deze opdikken.
  4. Giet dit over de rabarber.
  5. Doe met een lepel de rabarber een beetje opzij zodat het eiermensel er tussen kan lopen.
  6. Bak in een voorverwarmde oven (200°C) daarna op180°C een 40 min goud bruin.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door bruno biker op 20 juli 2018 om 18u50

je moet wel de bladerdeeg voorbakken anders wordt het een slap boeltje

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?