Recept 45**** (1 stem)

Rabarbersiroop

Dit is een recept van

tijd
90 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Was 1,5 kg rabarber.
  2. Snij de stengels in stukjes en kook ze in 600 ml water.
  3. Laat op een zacht vuur sudderen tot de stukjes zacht geworden zijn.
  4. Laat de rabarber ongeveer 1 uur uitlekken en vang het vrijgekomen sap op.
  5. Zet de vloeistof weer op en kook op een zacht vuurtje tot de suiker volledig opgelost is.
  6. Giet de siroop op flessen en voeg enkele druppels grenadine toe.
  7. Leng de siroop aan met water volgens eigen smaak

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door cinba op 25 mei 2015 om 15u26

deze siroop is heel lekker en fris met water (plat of spuit), zelf heb ik er geen grenadine in gedaan. Ook in een coctail is het heerlijk

Hoeveel sterren geef jij dit recept?