meng de suiker en de philadelfiakaas. Smelt de chocolade in de microgolfoven.
meng de eieren met het kaasmengsel. Roer er de witte chocolade doorheen.
Verdeel het chocolademengsel over 4 glazen en zet ze in de oven op 130° gedurende
20 minuten. kook de rabarber met suiker en wijn. Giet het kookvocht door een zeef
en meng met de gelatine. Verdeel het vocht over de glaasjes en laat opstijven in de koelkast. Werk af met zure room en serveer met amandelkoekjes industriële of
Was een van de dessertjes op ons dessertenbuffet en viel bijzonder in de smaak !
Heel lekkere combinatie en makkelijk op voorhand klaar te maken. Aanrader !
Andere Solo-leden over dit recept (2)
Gepost door Ikkie op 26 december 2013 om 14u29
Was een van de dessertjes op ons dessertenbuffet en viel bijzonder in de smaak ! Heel lekkere combinatie en makkelijk op voorhand klaar te maken. Aanrader !
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?