Recept 05 (0 stemmen)

rabarberjelly met witte chocolade en cheescrème

Dit is een recept van

tijd
120 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. meng de suiker en de philadelfiakaas. Smelt de chocolade in de microgolfoven.
  2. meng de eieren met het kaasmengsel. Roer er de witte chocolade doorheen.
  3. Verdeel het chocolademengsel over 4 glazen en zet ze in de oven op 130° gedurende
  4. 20 minuten. kook de rabarber met suiker en wijn. Giet het kookvocht door een zeef
  5. en meng met de gelatine. Verdeel het vocht over de glaasjes en laat opstijven in de koelkast. Werk af met zure room en serveer met amandelkoekjes industriële of
  6. zelfgebakken, zie in de solorecepten daarvoor.

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Ikkie op 26 december 2013 om 13u29

Was een van de dessertjes op ons dessertenbuffet en viel bijzonder in de smaak ! Heel lekkere combinatie en makkelijk op voorhand klaar te maken. Aanrader !

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie