Ingrediënten voor 8 personen
Bereidingswijze
- 1) Verwarm de oven voor op 220°C.
- 2) Meng de bloem, de Solo, het zout en 40 g suiker in een kom en voeg er het water langzaam bij. Verspreid het deeg in een ingevette taartvorm en prik er met een vork gaatjes in.
- 3) Pel de rabarber en snij in blokjes van 1 cm. Laat 1 minuut koken in kokend water. Zeef en laat afkoelen.
- 4) Kook de rozijnen met de rum en 30 g suiker 3 minuten. Laat afkoelen in de rum en zeef.
- 5) Verspreid de rabarberblokjes en de rozijnen over het bladerdeeg.
- 6) Meng 2 eieren met 20 cl room en 70 g suiker. Giet het mengsel over de rabarberblokjes.
- 7) Bak de taart 25 à 30 minuten op 220°C in de oven goudbruin.
Andere Solo-leden over dit recept (6)
Gepost door Solo op 23 juli 2012 om 16u10
Zeker eens doen, Solomien!
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?