Altijd weten wat je gaat eten?
Raapjesroomsoep
Bereidingswijze
- Schil de rapen en aardappelen en snij ze in kleine stukjes.
- Smelt de boter in een kookpot,voeg de rapen erbij,doe het deksel op de kookpot en laat de raapjes een 5 minuten zweten in boter.Roer af en toe.
- Voeg het zout toe en laat nog een 5 minuten zweten,blijf af en toe roeren.
- Voeg de groentebouillon toe,evenals de aardappelblokjes,nootmuskaat en peper.
- Doe het deksel terug op de kookpot en laat 30 minuten zachtjes koken.
- Verwijder het deksel en laat nog 10 minuten zachtjes koken.
- Mix de soep.
- Breng de soep nogmaals aan de kook.
- Neem de kookpot van het vuur en voeg al roerend de liaison toe.De soep mag nu niet meer koken!
- Schenk de soep uit en garneer met de gehakte peterselie.
- Smakelijk!
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?