Quorn met brocolli, ui en banaan

Broccoli, quorn en banaan in één gerecht? Dit gemakkelijke recept met kerrie bewijst dat het kan! Je moet het proeven om te geloven hoe lekker het is. 

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de brocolli in roosjes en breng ze aan de kook. Wanneer het water 2 minuten kookt, giet je ze af en laat je ze uitlekken (dus niet volledig gaar laten koken !). Schil ondertussen de ui en snij daarna in halve ringen. Verhit de vetstof in een pan en fruit de uien. Wanneer deze glazig zien voeg je de quornblokjes toe. Kruid met peper en kerriepoeder. Voeg ook de brocolliroosjes toe aan de pan en laat even meebakken. Voeg de sojaroom toe en laat op een zacht vuurtje inkoken. Kruid nog eens bij met de peper en kerriepoeder, naar eigen smaak. Snij de banaan in schijfjes en voeg toe aan de schotel net voor het opdienen. Dien op met ebly of rijst.

Tip

Gebruik voor deze schotel met quorn en broccoli een goed rijpe banaan. Die zorgt voor een lekker zoete toets en een smeuïge binding.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?