Quinoa en ei salade

Met deze quinoa en ei salade zet je een lekker vegetarisch lunchgerecht op tafel. En met vers desembrood erbij maak je er in een handomdraai een hoofdgerecht van.

0 (0)
27 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bereid de quinoa met het Knorr Bouillonketeltje Groenten volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  2. Halveer de avocado, wip de pit eruit en verwijder de schil. Snijd het vruchtvlees in blokjes en druppel er het citroensap over. Pel de eieren en snijd ze in kwarten. Laat de maïs uitlekken in een zeef.
  3. Klop een dressing van de olie, azijn, mosterd en honing en breng op smaak met versgemalen peper. Doe de quinoa, avocado en maïs in een kom. Voeg de dressing toe en schep alles om. Voeg de eieren toe en schep voorzichtig nog 1 maal om.
  4. Vul glazen of potjes met de salade en top af met waterkers.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?