Recept 45**** (1 stem)

Quiche

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Oven 180-200 graden aanzetten.Gehakt met de kleingesneden groenten rul bakken. Bekleed een keramieke ronde ovenschaal (27 cm) met bakpapier en verspreidt het gehaktmengsel over de bodem. Strooi hier de geraspte kaas over.Beslag maken van 6 eieren, kwark, peper en zout. Dit mengsel over het gehakt gieten zodat alles goed bedekt is. 30 minuten in de oven. Daarna in punten snijden. Ook lekker om bijvoorbeeld een punt mee te nemen als lunch voor de dag erna. De quiche kan prima nog een keer opgewarmd worden en is zowel warm als koud erg lekker.Variatietips:spinazie (wel goed uit laten lekken) met champignons en kleingesneden kipfilet.Zongedroogde tomaatjes met gehakt en geitenkaas.Jij vindt dit goed advies.
  2. 1 persoon vindt dit goed advies.

Ingrediëntenvoor 2 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie