Quiche zonder deeg
Een echte quiche bakken zonder deeg te gebruiken, kan dat? Tuurlijk, dit recept toont je stap voor stap hoe je dat doet. Eet smakelijk!
40 min
Ingrediënten voor 6 personen
- 250 gram Ricotta
- 250 gram Mascarpone
- 150 gram Parmezan
- 4 eieren
- 1 courgette
- 1 prei
- paprika (geel en/of rood en/of groen)
- 1 sjalot
- 1 teentje look
- 200 gram diepvries gehakte spinazie
- spekjes of hesp
Bereidingswijze
- - Eieren schuimig kloppen, mascarpone en ricotta erbij mengen met mixer tot een homogene massa, kruiden met peper en zout en er een beetje parmezan onder mengen. - SJalot + look stoven vervolgens de fijngesneden groenten er bij voegen en gaar stoven (eventueel in de wokà. Spinazie er op het laatste bijvoten. Vocht eruit laten. - De groenten en de eierenmix samenvoegen + eventueel gebakken spekblokjes. - De springvorm invetten en onderaan een dunne laag parmezan strooien, het beslag erin gieten en bovenaan terug Parmezan strooien. - 30 min bakken in de oven op 180°C. Smakelijk
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?