Quiche zonder deeg

Een echte quiche bakken zonder deeg te gebruiken, kan dat? Tuurlijk, dit recept toont je stap voor stap hoe je dat doet. Eet smakelijk!

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. - Eieren schuimig kloppen, mascarpone en ricotta erbij mengen met mixer tot een homogene massa, kruiden met peper en zout en er een beetje parmezan onder mengen. - SJalot + look stoven vervolgens de fijngesneden groenten er bij voegen en gaar stoven (eventueel in de wokà. Spinazie er op het laatste bijvoten. Vocht eruit laten. - De groenten en de eierenmix samenvoegen + eventueel gebakken spekblokjes. - De springvorm invetten en onderaan een dunne laag parmezan strooien, het beslag erin gieten en bovenaan terug Parmezan strooien. - 30 min bakken in de oven op 180°C. Smakelijk

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?