Quiche van spinazie, feta en Honingtomaten

Stuur kaasliefhebbers naar de zevende hemel met deze quiche van spinazie en feta. Een zalig stukje taart, waar je minstens twee stukken van wil.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 180 graden Celcius. Maak het deeg volgens de bijgeleverde instructies. Leg het deeg in een ingevette springvorm met een diameter van circa 25 cm en prik er vervolgens gaatjes in met een vork. Zorg er voor dat u genoeg deeg heeft om een goede rand (3 á 4 cm) te verkrijgen. Verkruimel de feta over de bodem van de quiche. Verhit de olijfolie in een pan en voeg vervolgens de spinazie toe en totdat deze slinkt. Spreid de uitgelekte spinazie over de feta en leg daarop de gehalveerde Honingtomaten®. Klopt de eieren, knoflook en creme fraiche samen, en voeg bieslook zout en peper toe. Giet het papje over de groenten. Schuif de quiche vervolgens gedurende 45 minuten in de oven.

Tip

Strooi wat paneermeel over de bodem van je quiche met spinazie en feta: dit zal het vocht absorberen en voorkomen dat de bodem te nat wordt.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?