Recept 05 (0 stemmen)

Quiche Toscana

Dit is een recept van

tijd
0 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Springvorm voor taart met rechte randen (met antikleeflaag, 30 cm Ø)
  2. Stappen
  3. Rol het deeg uit tot een dikte van 1 millimeter. Vet de vorm in en bekleed bodem en wanden met deeg. Leg de gehakte spinazie op de bodem en kruid met zout, peper en geperste knoflook. Bestrooi met pijnboompitten en kruimels geitenkaas en leg de droogtomaatjes op de spinazie. Meng de melk en de bloem met een klopper en voeg de gebroken eieren al kloppend toe. Giet de saus over de spinazie. Schud de vorm een beetje. Bak de quiche 20 tot 25 minuten in een hete oven (200 tot 230 °C).
Tip


Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door gissie op 11 februari 2010 om 11u32

bedankt voor het recept hoor , heb er zelf nog wat dun gesneden tomaatjes bovenop gelegd , groetjes gissie

Hoeveel sterren geef jij dit recept?