Ingrediënten voor 4 personen
- 1 rol bladerdeeg
- 200 gr zalmfilet
- 2 dl melk
- 3 eieren
- 125 gr ricotta
- 100 gr ontdooide diepvrieserwten
- peper&zout (pezo)
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180°.
- Rol het bladerdeeg uit en leg het in een bakvorm van 23 cm diameter, prik er met een vork gaatjes in.
- Snij de zalmfilet in stukken.
- Roer in een kom de melk, de eieren en de ricotta goed dooreen, kruid af met pezo.
- Leg de stukjes zalm en de doperwten op het bladerdeeg en giet er voorzichtig het ei/ricottamengsel over.
- Zet de quiche 30 minuten in de warme oven of tot de vulling mooi goudbruin en gstold is.
- Garneer met gehakte muntblaadjes en dien op met een frisse salade met partjes tomaat en vers stokbrood.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?