Quiche met zalm
Iedereen houdt van quiche met zalm! En goed nieuws: een quiche als deze is supermakkelijk klaar te maken. Waar wacht je op?
30 min
Ingrediënten voor 4 personen
- 1 st Bladerdeeg (ronde vorm)
- 200 gr gerookte zalm
- 2 st eieren
- 100 ml culinaire room
- 2 st lente-ui
- 1 potje boursin met kruiden
- 1 snuifje peper
- 1 snuifje zout
Bereidingswijze
- Leg de bladerdeeg in een taartvorm. Snij de gerookte zalm in reepjes. Snij de lente - uitjes fijn. Klop de eieren met de room en doe er wat peper en zout bij. Voeg de boursin toe. Giet het mengsel op de bladerdeeg. Strooi er de lente - ui en zalm over. Zet in een oven van 180° voor ongeveer 15 minuten. Eventueel kan je er nog wat bieslook of andere kruiden bij voegen.
Tip
Komt je quiche met zalm vers uit de oven? Haal hem dan meteen uit de bakvorm en laat rustig afkoelen op een rooster, zodat de bodem ook wat ademruimte krijgt.
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door yanavl op 24 april 2014 om 15u21
Ik heb er broccoli aan toegevoegd! Heerlijk!
Hoeveel sterren geef jij dit recept?