Quiche met zalm

Iedereen houdt van quiche met zalm! En goed nieuws: een quiche als deze is supermakkelijk klaar te maken. Waar wacht je op?

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Leg de bladerdeeg in een taartvorm. Snij de gerookte zalm in reepjes. Snij de lente - uitjes fijn. Klop de eieren met de room en doe er wat peper en zout bij. Voeg de boursin toe. Giet het mengsel op de bladerdeeg. Strooi er de lente - ui en zalm over. Zet in een oven van 180° voor ongeveer 15 minuten. Eventueel kan je er nog wat bieslook of andere kruiden bij voegen.

Tip

Komt je quiche met zalm vers uit de oven? Haal hem dan meteen uit de bakvorm en laat rustig afkoelen op een rooster, zodat de bodem ook wat ademruimte krijgt.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door yanavl op 24 april 2014 om 15u21

Ik heb er broccoli aan toegevoegd! Heerlijk!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?