Quiche met zalm en broccoli

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding
  2. Snij de voorgekookte zalm in blokjes.
  3. Gerookte zalm in reepjes.
  4. Verdeel de broccoli in roosjes en blancheer die 5' in gezouten water. Laat ze schrikken in koud water en uitlekken.
  5. Bereidingswijze
  6. Klop de eieren los.
  7. Vermeng ze met de mascarpone en de dille.
  8. Kruid met een snuifje nootmuskaat, peper en zout.
  9. Leg het bladerdeeg in de bakvorm.
  10. Schik er de broccoli en zalm op.
  11. Schep er het kaas-eimengsel bij.
  12. Bestrijk de rand van de quiche met eierdooier en bak hem 25' tot 30' in een op 160°C voorverwarmde oven.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?