Quiche met zalm en broccoli
Zalm en broccoli: twee ingrediënten die altijd een winnende combinatie zijn. Dus ook in deze heerlijke zelfgemaakte quiche. Geniet ervan!
60 min
Ingrediënten voor 4 personen
- 1 bakklare bladerdeegbodem
- 400 gr. verse zalm
- 200 gr gerookte zalm
- 1 broccoli
- 250 gr. mascarpone
- 3 eieren
- 1 eetlpl verse gehakte dille
Bereidingswijze
- Voorbereiding Snij de voorgekookte zalm in blokjes. Gerookte zalm in reepjes. Verdeel de broccoli in roosjes en blancheer die 5' in gezouten water. Laat ze schrikken in koud water en uitlekken. Bereidingswijze Klop de eieren los. Vermeng ze met de mascarpone en de dille. Kruid met een snuifje nootmuskaat, peper en zout. Leg het bladerdeeg in de bakvorm. Schik er de broccoli en zalm op. Schep er het kaas-eimengsel bij. Bestrijk de rand van de quiche met eierdooier en bak hem 25' tot 30' in een op 160°C voorverwarmde oven.
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door DanielBuysse op 19 september 2020 om 14u23
Super lekker !!!!
Hoeveel sterren geef jij dit recept?