Quiche met tomaten en mozzarella

Hoe stop je een insalata caprese in een quiche Simpel: je vult hem met verse tomaten en smeuïge mozzarella. Geloof ons: hier ga je mee scoren!

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Ontpit de tomaten en snij in grote blokjes, kruid met zout en laat uitlekken in een vergiet.
  2. Verwarm de oven voor op th. 6 - 180°C.
  3. Klop de eieren los met de room, kruid lichtjes met peper en zout.
  4. Bekleed een grote taartvorm met het kruimeldeeg (beboter de vorm of laat het deeg op het bakpapier liggen). Besmeer de bodem met mosterd.
  5. Snij de mozzarellabollen in blokjes. Dep de tomatenblokjes droog met keukenpapier en meng met de mozzarella. Verdeel alles over de bodem en bestrooi met Italiaanse kruiden. Giet het eimengsel erover.
  6. Bak 30 min. in de oven.
  7. Dien warm op, bestrooid met blaadjes basilicum. Geef er een slaatje bij.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?