Altijd weten wat je gaat eten?
Quiche met prei
Bereidingswijze
- Prei in stukjes snijden, grondig wassen en stoven in beetje olijfolie in een grote pan, op een zacht vuurtje. Peper en zout toevoegen.
- Ui, in stukjes, zacht stoven in olijfolie, in een pan. Peper en zout toevoegen.
- Bladerdeeg met papier in een taartschotel leggen, met vork in prikken. Indien teveel deeg: omplooien naar binnen. Overschot van het papier afknippen.
- Groenten erop.
- Beetje geraspte emmental erop
- Hesp erop.
- 3 eiers ( of 2 bij een kleine schotel ) in schaal, loskloppen met een vork, peper en zout bij , 0.5 l melk bij en goed mengen
- Eimengsel erover gieten.
- Oven voorverwarmen op 250°
- 10 min op 250°, dan 25 min op 170°
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?