Quiche met prei en geitenkaas

Een echte topper, deze quiche met prei en geitenkaas. Klein beetje voorbereiden en dan de oven zijn werk laten doen. Bak mee!

Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. Laat het deeg ontdooien en verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Maak de prei schoon en snijd de prei in ringen. Verhit de boter in een braadpan en laat de prei 5 min. smoren en vocht verdampen. Snijd de tomaat in reepjes en roer de tomaatreepjes en de bloem door de prei. Kruimel de kaas erover. Klop het ei los met de koksroom, peper en eventueel wat zout. Vet de taartvorm in en bekleed de vorm met het deeg. Roer het eimengsel door de prei.
  3. Schep het preimengsel in de taartvorm en zet de taartvorm in het midden van de oven. Bak het preimengsel in 30 min. goudbruin.

Tip

TIP: doe bakpapier in de vorm, je krijgt de quiche er dan heel makkelijk uit.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?