QUICHE MET POMPOEN EN FETAKAAS

Mmm… deze quiche met pompoen en fetakaas smaakt overheerlijk op een koude winteravond. Een gerecht waar iedereen het lekker warm van krijgt.

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. SNIJ POMPOENVLEES IN STUKKEN EN LAAT 4 MINUTEN AAN STOVEN. DOE DE FIJNGESNEDEN SALIE BIJ DE POMPOEN EN LAAT AFKOELEN. LEG KRUIMELDEEG IN TAARTVORM EN DOORPRIK HET DEEG. GIET DE POMPOEN EN SALIE IN DE TAARTVORM SAMEN MET DE BLOKJES FETAKAAS. KLOP DE EIEREN SAMEN MET DE ROOM EN KRUID MET PEPER EN ZOUT. GIET HET GEHEEL OVER DE TAART EN LAAT GEDURENDE 40 MINUTEN OP 180°C.

Tip

Laat de pompoenblokjes voor je quiche met pompoen en fetakaas eerst goed afkoelen voor je ze op het deeg legt. Anders wordt de bodem te vochtig.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?