QUICHE MET POMPOEN EN FETAKAAS
Mmm… deze quiche met pompoen en fetakaas smaakt overheerlijk op een koude winteravond. Een gerecht waar iedereen het lekker warm van krijgt.
45 min
Ingrediënten voor 6 personen
- 500 GR POMPOENVLEES
- 6 BLADEREN SALIE
- 1 VEL KRUIMELDEEG
- 200 GR FETAKAAS
- 3 HELE EIEREN
- 25 CL VERSE LICHTE ROOM
Bereidingswijze
- SNIJ POMPOENVLEES IN STUKKEN EN LAAT 4 MINUTEN AAN STOVEN. DOE DE FIJNGESNEDEN SALIE BIJ DE POMPOEN EN LAAT AFKOELEN. LEG KRUIMELDEEG IN TAARTVORM EN DOORPRIK HET DEEG. GIET DE POMPOEN EN SALIE IN DE TAARTVORM SAMEN MET DE BLOKJES FETAKAAS. KLOP DE EIEREN SAMEN MET DE ROOM EN KRUID MET PEPER EN ZOUT. GIET HET GEHEEL OVER DE TAART EN LAAT GEDURENDE 40 MINUTEN OP 180°C.
Tip
Laat de pompoenblokjes voor je quiche met pompoen en fetakaas eerst goed afkoelen voor je ze op het deeg legt. Anders wordt de bodem te vochtig.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?