Ingrediënten voor 4 personen
- 1 rol kant en klaar bladerdeeg
- 200 gr verse geitenkaas of mozzarella, of...
- 200 gr kerstomaatjes
- 3 eieren
- 3 el room
- 3 el gemalen Parmezaanse kaas
- peper&zout (pezo)
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200°.
- Spoel de kerstomaatjes en dep goed droog.
- Snij de kaas in fijne plakjes.
- Klop de eieren los met de room en de helft van de Parmezaanse kaas, kruiden met pezo.
- Leg het bladerdeeg met het bakpapier in een ronde bakvorm van 23 cm diameter, prik er met een vork gaatjes in.
- Beleg de bodem van het deeg met plakjes kaas en daar bovenop de kerstomaatjes.
- Schenk voorzichtig het eimengsel over het bladerdeeg en bestrooi met de rest van de Parmezaan.
- Bak ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven.
- Dien warm of koud op met een gemengd slaatje en een stukje vers stokbrood.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?