Quiche met kerstomaatjes

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°.
  2. Spoel de kerstomaatjes en dep goed droog.
  3. Snij de kaas in fijne plakjes.
  4. Klop de eieren los met de room en de helft van de Parmezaanse kaas, kruiden met pezo.
  5. Leg het bladerdeeg met het bakpapier in een ronde bakvorm van 23 cm diameter, prik er met een vork gaatjes in.
  6. Beleg de bodem van het deeg met plakjes kaas en daar bovenop de kerstomaatjes.
  7. Schenk voorzichtig het eimengsel over het bladerdeeg en bestrooi met de rest van de Parmezaan.
  8. Bak ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven.
  9. Dien warm of koud op met een gemengd slaatje en een stukje vers stokbrood.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?