Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. Bladerdeeg samen met bakpapier in een vorm leggen en ongeveer 15 minuten voorbakken ie oven van 170 graden.
  2. Gewicht op het deeg leggen zodat het niet omhoog komt, gedroogde bonen bvb.
  3. Intussen de prei wassen en in fijne ringen snijden, en 5 minuten stoven in boter.
  4. Bladerdeeg uithalen en bodem bedekken met de gestoofde prei, hierop schijfjes gerookte zalm en gerookte heilbot leggen.
  5. En tussen in bestrooien met grijze garnalen.
  6. De eieren , room en de melk met elkaar mengen en dit mengsel over de quiche gieten.
  7. Eventueel bestrooien met een beetje geraspte kaas.
  8. Afbakken in een oven op ongeveer 180 graden gedurende 35/45 minuten.
  9. Quiche in 8 verdelen en schikken op een bord gegarneerd met kruditeiten.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?