Quiche met geitenkaas
Geloof ons, deze quiche met geitenkaas zit echt boordevol smaak: perfect om vanavond mee uit te pakken. Restjes zullen er vast niet zijn!
50 min
Ingrediënten voor 4 personen
- 1 rol bladerdeeg
- 2 eieren
- 100 gram reepjes gedroogde superano ham
- 1 rolletje geitenkaas
- 1 tomaat
- 200 ml room
- Italian Mix
- peper & zout
Bereidingswijze
- Oven voorverwarmen op 200 °C. De eieren loskloppen samen met de room en breng op smaak met peper en zout. Rol het bladerdeeg uit en leg in de bakvorm en doorprik met een vork. De helft van de geitenkaas in schijfjes snijden en deze op het bladerdeeg leggen evenals de gedroogde superano ham reepjes. Giet hierover het eimengsel. Schik hierop de in schijfjes gesneden tomaat en de resterende geitenkaas. Kruid met de Italian Mix "PH" kruiden. Bak de quiche gedurende 40 minuten in de oven. Quiche zo snel mogelijk uit bakvorm halen om niet wak te worden.
Tip
Strooi wat paneermeel over de bodem van je quiche met geitenkaas: dit zal het vocht absorberen en voorkomen dat de bodem te nat wordt.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?