Recept 45**** (9 stemmen)

Quiche met geitenkaas

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

hoofdgerechten

tijd
50 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Oven voorverwarmen op 200 °C.
  2. De eieren loskloppen samen met de room en breng op smaak met peper en zout.
  3. Rol het bladerdeeg uit en leg in de bakvorm en doorprik met een vork. De helft van de geitenkaas in schijfjes snijden en deze op het bladerdeeg leggen evenals de gedroogde superano ham reepjes. Giet hierover het eimengsel. Schik hierop de in schijfjes gesneden tomaat en de resterende geitenkaas. Kruid met de Italian Mix "PH" kruiden.
  4. Bak de quiche gedurende 40 minuten in de oven.
  5. Quiche zo snel mogelijk uit bakvorm halen om niet wak te worden.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie