Quiche met geitenkaas en venkel

1 (1)
10 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor tot 160 °C. Leg het kruimeldeeg in een quichevorm. Bekleed het deeg met bakpapier en doe er bakbonen in. Bak deze 10 tot 15 minuten. Verwijder de bakbonen met het bakpapier.
  2. Maak de venkel schoon en snijd de knol in stukjes. Hak de kervel fijn. Maak de wortels schoon.
  3. Klop de eieren los met de Solo Crèmefine Cuisine en mosterd en kruid met peper en zout. Schenk in het deeg en verdeel er de venkelstukjes en kervel over.
  4. Snijd de geitenkaas overlangs door en leg de plakken op de vulling. Verdeel de worteltjes erover. Bak de quiche met geitenkaas ca. 35-40 minuten in de oven (of volg de bakinstructies op de verpakking).

Tip

Het loof van de wortels kun je heel goed verwerken in een pesto gemaakt van amandelen, dragon, Parmezaanse kaas en olijfolie.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?