Recept 35*** (2 stemmen)

Quiche met Gehakt en bodem van bladerdeeg

Dit is een recept van

tijd
50 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Spekblokjes uitbakken, daarna gehakt (ong. 3 ons) rul uitbakken in spekvet. Champignons erbij, ui erbij, zout en peper. Quiche schaal bedekken met bladerdeeglapjes (even laten ontdooien). Zorg dat de rand omhoog staat. Schaal vullen met gehakt/spek/champignon/ui mengsel.
  2. 3 eieren kloppen met 150 ml. melk. Bieslook erdoor snipperen, over het mengsel gieten. (evt. nog wat peper en zout toevoegen naar smaak).
  3. 35 tot 40 mins. in voorverwarmde oven - 200 graden
  4. Als je wat over hebt, de dag erna is het zo mogelijk nog lekkerder -- eventjes opwarmen in magnetron.
  5. Lekker met gestoomde groenten of een frisse salade.
  6. Fruitig wit wijntje erbij indien als hoofdmaaltijd gebruikt.
  7. Eet smakelijk!

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door depevago op 20 januari 2015 om 12u54

Ziet er lekker uit. Kan je er ook de hoeveelheden van de ingrediënten aan toevoegen?

Hoeveel sterren geef jij dit recept?