Ingrediënten voor 4 personen
- 1 bladerdeeg
- 1 courgette
- 100 gram rucola
- 2 el dragon
- 2 el basilicum
- 1 citroen
- 200 gram roomkaas
- 100 gram parmezaanse kaas
- 1 ei
- nootmuskaat
- olijfolie
- peper en zout
Bereidingswijze
- Bekleed de vorm met het bladerdeeg en prik in
- bak 15 min op 180°
- Laat afkoelen
- Meng de roomkaas met het ei en kruid met zout en nootmuscaat
- Voeg de kruiden toe en de citroenrasp
- Vul de bodem met het mengsel en bak nog 20 min
- Snij carpacio van de courgette (dunschiller)
- Kruid met peper en zout en besprenkel met olijfolie
- Haal de quiche uit de over
- Leg er de courgette bovenop
- Werk af met rucola en de parmezaam schilfers
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?