Recept 05 (0 stemmen)

Quiche Lorraine

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Quiche recepten

tijd
165 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Voorbereiding
  2. Kneed een deeg van de bloem, de in blokjes gesneden koude margarine, 4 eieren en een mespunt zout. Verpak het deeg in plastic folie en laat het 2 uur in de koelkast rusten.
  3. Bereiding
  4. Verwarm de oven voor op 220 ºC. Maak de lenteuitje schoon en snijd ze in schuine stukjes. Bak het spek in een pan aan. Klop de rest van de eieren met de Solo Crèmefine Cuisine los en breng het mengsel op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
  5. Bekleed een ingevette quichevorm met het uitgerolde deeg en prik het in met een vork. Verdeel het spek over de bodem. Verdeel hierop de lenteuitjes en de kaas en schenk het eimengsel erover. Bak de quiche in ca. 25 minuten gaar.
Tip

Lekker met witlofsalade.

Ingrediëntenvoor 8 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?