Quiche à la Dijonnaise

5 (5)
45 min

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 210 °C. Ontvouw het bladerdeeg en schik het in een taartvorm. Prik gaatjes met een vork in de taartbodem. Bewaar in de koelkast.
  2. Meng in een slakom de Solo Crèmefine Cuisine, eieren en geraspte gruyère. Kruid met zout en peper.
  3. Besmeer de taartbodem met mosterd. Leg daarbovenop de ham in reepjes gesneden, zodat het hele oppervlak bedekt is.
  4. Giet daarna de mengeling van eieren en room op het garnituur. Plaats in de oven en laat bakken gedurende 30 minuten tot dat de quiche goudkleurig is.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door niknak op 24 augustus 2017 om 18u37

Super makkelijk, snel klaar en heerlijk. Net wat ik vandaag nodig had.

Gepost door Solo op 30 augustus 2017 om 17u36

Doet ons plezier om te horen Niknak ;)

Gepost door Solo op 30 augustus 2017 om 17u37

Doet ons plezier om te horen Niknak ;)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?