Recept 05 (0 stemmen)

Quatre-quarts met rabarber

Dit is een recept van

tijd
75 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Doe de rabarber in een kookpot, bestrooi met suiker en laat koken op een zacht vuurtje tot de stukken zacht zijn. Opgelet: het mag geen compote worden. Laat afkoelen.
  2. Klop de eigelen op met de suiker tot het mengsel bleek en schuimachtig wordt. Voeg de bloem en de gesmolten boter toe. Meng tot een homogeen beslag (zonder klonters). Voeg de rabarber toe en meng.
  3. Verwarm de oven voor op 160°C. Klop de eiwitten tot sneeuw en meng ze voorzichtig onder het beslag. Giet het beslag in een rechthoekige, ingevette vorm. Bak 45 min in de oven. Laat afkoelen en haal uit de vorm.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie