Quatre-Quart-gebak

20 (20)
60 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 160°C.
  2. Smelt de margarine op een zacht vuur of in de microgolfoven. Klop de griessuiker samen met de margarine op tot een luchtig massa. Voeg de vanillesuiker en de geraspte citroenschil toe. Meng vervolgens één voor één de eieren, de Maïzena Plus en de zelfrijzende bloem erdoor.
  3. Schep het deeg in de ingevette cakevorm en bak gedurende 45 à 50 minuten in de oven. Controleer de gaarheid door een satéstokje in het deeg te steken. Als dat er droog uitkomt, is het gebak klaar.
  4. Haal het Quatre-Quart-gebak uit de vorm en laat het afkoelen op een rooster.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (6)

Gepost door Smulsenior op 08 december 2019 om 13u16

Eenvoudig, lekker . Dank aan Solo om dit te posten. Vraagje: zou je Solo patisserie mogen gebruiken bij dit recept ? Dank bij voorbaat.

Gepost door Solo op 28 februari 2020 om 11u21

Dag Smulsenior, dit receptje kan je ook maken met onze Solo Patisserie. Groetjes, het Solo-team

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?