Puree van wortel en abrikozen met pistachenootjes

0 (0)
30 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de abrikozen en de worteltjes in stukjes en kook ze in de kippenbouillon gaar samen in 10 à 15 minuten.
  2. Giet af en vang het kookvocht op. Schenk 2 à 3 el vocht terug bij de gekookte wortelen en abrikozen en pureer dit met een staafmixer.
  3. Verwarm de puree op laag vuur en breng op smaak met peper, zout en een flinke mespunt gemberpoeder. Meng er de crème fraîche door en laat de pureer nog even goed doorwarmen. Bestrooi met de gepelde pistachenootjes en serveer.

Tip

Lekker met geroosterde aardappelen en gebakken roodbaarsfilets.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?