Puree van topinambour

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Schil de topinambour niet te dun, tot op het witte gedeelte, snij in blokjes, snipper de sjalotten, pel het lookteentje en laat het heel, kook de groenten in licht gezouten water, verwijder het lookteentje, plet de groenten met een vork,
  2. Duw de puree in een dreseerring en dien op bijvoorkeur met vlees.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door MakeMo op 26 april 2011 om 16u08

Hallo Monique,lekker bijgerecht met de bij ons genoemde aardpeer.

Gepost door Monique_14 op 30 december 2012 om 00u39

Het is nu bijna twee jaar geleden dat ik deze vergeten groenten ontdekte in de supermarkt in France waar ze eigenlijk nooit vergeten was......je kan er alle kanten mee uit, puree, soep, en in de haute cuisine zalfjes.....rauw geschaafd in heel fijne plakjes frituren als mooi en lekker garnituur bij vlees en vis!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?